22 Şubat 2017 Çarşamba

Boy uzatan önemli yiyecekler


Boy uzatan yiyecekler, özellikle çocuklarda boy uzatmak isteyen kişilerce merak edilmektedir. Boy uzatan yiyecekler doğal yollardan boy uzatmak isteyen kişiler tarafından uygulanan yöntemlerdendir. Tek başına çok fazla fayda vermeyeceği için bu yöntemi boy uzatma hareketleri ile birlikte uygulamak gerekiyor. Boy uzatma hareketleri, zıplamak, sıçramak, basketbol, voleybol, asılma ve gerilme hareketleri, kedi esnemesi köprü hareketi, ip atlamak, yüzmek gibi hareketlerdir. Bunların bazılarını günlük bazılarını haftalık uygulayarak ve bir de boy uzatan yiyecekleri tüketerek boyunuzu 3-6 cm arası uzatabilirsiniz.

Siz de boyunuzu 3-7 cm arası uzatmak istiyorsanız, boy uzatan yiyecekleri mutlaka tüketmelisiniz.  Bu Boy uzatan yiyecekler nelerdir peki ?

Muhteşem Boy Uzatan Yiyecekler

Süt : Tam bir protein ve kalsiyum kaynağıdır. Süt boy uzamasında hem kemiklerin gelişip  uzaması için hem de dokuların oluşması için çok önemli bir besin kaynağıdır. Sütle birlikte diğer süt ürünlerini de tüketmek gerekir. Yoğurtta süt gibi protein bakımından çok zengindir. Ayrıca kalsiyum bakımından da çok zengindir. Boy uzatan yiyecekler içinde süt ve süt ürünleri hem kalsiyum içermeleri hem de protein içermeleri bakımından çok değerlidir.
Et ve Tavuk : Bunlar protein bakımından çok zengindirler. Haftada 2-3 kez tüketmekte fayda vardır. Boy uzatmak istiyorsanız mutlaka hem et hem de tavuk tüketmelisiniz. Tabi ki doğal olmaları çok daha faydalıdır. Boy uzatan besinler içerisinde bu iki yiyecek yine çok faydalıdır.
Balık: Hem içerdiği omega 3 hem de protein bakımından balık kemiklerin uzaması için çok faydalıdır. Özellikle soğuk su balığı somon gibi balıklar çok faydalıdır. Bunlar omega 3 içerdikleri için boy uzatan yiyecekler arasında çok değerlidirler.
Yumurta : Doğal olması kaydıyla yumurta tam bir kalsiyum ve protein deposudur. Kalsiyum ve proteini yüksek bulundurduğu için boy uzatan besinler arasında önemli bir yere sahiptir.
Baklagiller: Baklagiller kuru fasulye, nohut, mercimek, barbunya,soya gibi tahıl gıdalarıdır. Bu gıdalar etten sonra içerilerinde en çok protein barındıran ürünlerdir. Bu sebepten boy uzamasına çok katkı sağlar.

Bu boy uzatan yiyecekleri tüketerek boyunu uzatabilmiş bir çok kişi bulunmaktadır ve bunların çoğunluğunu çocuklar oluşturmaktadır. Çocuklarda kalsiyum ihtiyacı fazla olduğundan bu yaşlarda çokça kalsiyumlu yiyecekleri tüketmek çok faydalıdır. Sadece çocuklarda değil yetişkinlerde ise boy uzatma egzersizlerini yapıp boy uzatan yiyecekleri de tüketerek boy uzatmak gerçekten mümkündür.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder