24 Şubat 2017 Cuma

Merak Edilen Boy Uzatma Yöntemleri


Boy uzatma yöntemleri konusu dünyada bir çok kişi tarafından merak edilmektedir. Doğal yollardan veya diğer yöntemlerle uzamak isteyen bir çok kişi sadece bir kaç santim uzayabilmek için boy uzatma yöntemlerini araştırmaktadır. Boy uzatma yöntemleri ve boy uzatma hareketleri denilince akla ilk olarak doğal yöntemlerden boy uzatma egzersizleri gelmektedir. Ancak boy uzatma yöntemleri doğal yöntemler, ameliyatla boy uzatma yöntemi ve ilaçlarla boy uzatma yöntemi olarak sınıflandırılabilir. Boy uzatma hareketleri ise doğal yöntemlerden bir tanesidir. Ameliyat ve ilaçla boy uzatma tekniğinde riskler olsa da doğal yollardan boy uzatma yönteminde riskler bulunmamaktadır.

Ancak tabi ki başka hızlı boy uzatma yöntemleri de mevcuttur. Mesela ilçala boy uzatma yöntemi gibi. Bu yöntem son zamanlarda internette satılan doğal olmayan ilaçlarla yapılamaktadır. Aslında tam manasıyla verim alındığı söylenemez ama yine de hızlı bir şekilde boy uzatmak isteyenler bu yöntemi tercih etmektedirler. Ancak büyük bir tehlike bu şekilde boy uzatmak isteyen kişileri beklemektedir.


İlaç kullanarak boy uzatmak isteyen kişiler boy uzatma yöntemleri arasında en tehlikelisini seçmektedirler. Nedenine gelecek olursak, içerisinde ne olduğu belli olmayan bu ilaçları vücuda alarak sağlığı büyük tehlikeye atmak son derece yanlış bir adımdır. Bu ilaçları sağlık bakanlığı onaylamamaktadır. Sadece tarım bakanlığı tarafından onaylanan bu ilaçlara güvenip boy uzatma yöntemleri içerisinde bu yöntemi tercih etmemelisiniz. Bunların dışında tabi ki , tercih edilmesi gereken boy uzatma yöntemi ise doğal yollardan boy uzatma yöntemidir. Bu yöntemi uygulayarak hem sağlığınıza zarar vermemiş olursunuz hem de doğal yollardan boyunuzu uzatmış olursunuz.


Doğal yollardan Boy Uzatma Yöntemi 


Doğal yollardan boy uzatma yöntemi, boy uzatma yöntemleri arasında en tercih edilmesi gereken yöntemdir. Bu yöntem sayesinde bir çok insan boyunu uzatabilmiştir. Bu yöntem tamamen doğal yollardan boy uzatma egzersizlerini yaparak, boy uzatan yiyecekleri tüketerek, boy uzatma yollarını uygulayarak yapılan bir yöntemdir. Bu yöntemle amaç sadece doğal besinleri tüketerek, egzersizler yaparak ve düzenli uyku uyuyarak boy uzamasını sağlamaktır. Boy uzatma yöntemleri içerisinde hem yetişkinlere, hem de çocuklara tavsiyemiz kesinlikle doğal yöntemler boy uzatma yöntemleridir.
Bu yöntemler içerisinde en dikkati çeken boy uzatma egzersizleridir. Bu egzersizler genellikle kemik boyunun ve bacak boyunun uzamasını hedef alan egzersizlerdir. genel manasıyla içerisinde sıçramayı ve zıplamayı barındıran hareketler; basketbol, voleybol gibi, Vücut kaslarının çalışmasını sağlayan hareketler; yüzme, asılma hareketleri,

Bacak kaslarını kuvvetlendiren kaslar; yürüme ve koşma gibi. bu hareketleri günlük ve haftalık olarak yaparak boy uzatmak mümkündür. Tabi bir de boy uzatan yiyecekler bulunmaktadır. Bunlar ; protein içeren yiyecekler, et, süt, yumurta, tahıllar gibi, kalsiyum içeren yiyecekler; yine süt ve yeşil yapraklı sebzeler , yumurta gibi, magnezyum ve potasyum içerikli yiyecekler, çinko ve demir içeren yiyecekler ve A,B,C,D vitaminlerini içeren yiyeceklerdir.

Boy uzatma yöntemleri içerisinde doğal yöntemleri tercih ederseniz bir kaç ay düzenli olarak her gün uygulamalar yaparak boyunuzu uzatabilirsiniz. doğal yollardan boy uzatmak istiyorsanız, hem günlük hem de haftalık egzersizler uygulamalı ve günlük, haftalık yiyecekleri tüketmeli ve düzenli uyku uyumalısınız. Boy uzatma yöntemleri içerisinde doğal yolları tercih etmenizi önermekteyiz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder